Az uniós fejlesztések értékelései az Európai Bizottság és a visegrádi országok megközelítésében

címmel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség nemzetközi konferenciát tartott azzal a céllal, hogy széles körben mutassa be az európai uniós tagság keretében zajló fejlesztések eredményeiről készült értékeléseket. Ennek apropóját az adta, hogy Magyarország elérkezett a második fejlesztési programidőszak középidejéhez, és az eltelt idő kellő távlatot kínált az elkészült értékelések ismertetéséhez. Az eseményen 27 előadó tolmácsolásában kerültek bemutatásra a magyarországi értékelések mellett az Európai Bizottság, a Világbank, a Visegrádi országok értékelései és módszertani megközelítései.

A 130 fős konferencián a magyarországi értékelői szakma, az államigazgatás és tudományos intézetek képviselői mellett az Európai Bizottság értékelésért felelős tisztségviselői, értékelői hálózatának képviselői és a Visegrádi országok értékelési szakemberei vettek részt.

Az alábbiakban letölthető a konferencia programja, az eseményen bemutatott értékelési kiadvány valamint a plenáris és szekcióüléseken elhangzott előadások.

 

Kapcsolódó dokumentumtárak