2017 március 18. 14:15
A 2014-2020-as uniós ciklus pályázatainak benyújtását és kezelését támogató egységes pályázati e-ügyintézés felületen (Elektronikus Pályázó Tájékoztató és Kommunikációs Rendszer – EPTK) folyamatosak azok a módosítások és fejlesztések, amelyek a pályázói észrevételeket és igényeket figyelembe véve javítják a felület általános működését, illetve ügyfélbarát kezelhetőségét, használhatóságát.

2017. március 19-től az EPTK rendszer több felületét érintő fejlesztés kerül bevezetésre, melyekről az alábbi rövid áttekintést adjuk:

  • A célzott funkcióhasználat támogatására a rendszer kezdőoldalán az ikonok mérete módosul. A leggyakrabban használt menüpontok mérete nem változik, míg a ritkábban használt menüpontok mérete kisebb lesz.
  • A felület optimálisabb áttekinthetősége érdekében a navigációs menüsáv színe megváltozik, valamint egyes funkciók elérése módosul a rendszer kezdőoldalán:
    • A „Segítség” menüpont áthelyezésre kerül a jobb felső sarokban lévő ikonokhoz. Megjelenítése: „Információs” ikon.
    • A „Támogatási kérelmeim” menüpont „Projektjeim” névre változik. A menüponton belül a „Támogatási kérelem száma” oszlop neve „Projekt száma” megnevezésre módosul.
    • A „Szerződéseim” menüpont eltávolításra kerül. A szerződések a „Projektjeim” menüpontból érhetőek el az adott projekt kiválasztását követően.