+ -
Alapértelmezett színséma
Fekete - fehér színséma
Fehér - fekete színséma
« vissza a főoldalra

Kisokos


• Hogyan fordulhat a Széchenyi 2020 Ügyfélszolgálatához
Az ügyfélszolgálat munkanapokon hétfőtől csütörtökig reggel 8.00 és délután 16.00 óra között, pénteken reggel 8.00 és délután 14.00 óra között várja hívását a pályázatokat érintő kérdésekben a 06-40-638-638 helyi tarifával hívható, és a 06-1-474-9180 telefonszámokon. Kérdéseit írásban is felteheti az E-ügyfélszolgálat felületünkön (palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat). Munkanapokon személyesen is felkeresheti ügyfélszolgálatunkat előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést követően(palyazat.gov.hu/eugyfelszolgalat2).

• Szabálytalanságok bejelentése az uniós források felhasználásával kapcsolatban:
Amennyiben olyan információ kerül birtokába, mely szerint a kedvezményezett nem tesz eleget az uniós támogatással megvalósuló projektben vállalt kötelezettségeinek, a támogatásokkal kapcsolatban felmerülő visszaéléseket vagy törvénytelenségeket a palyazat.gov.hu anti-lop menüpontban, valamint a www.anti-lop.hu link alatt van lehetőség bejelenteni.

• Szelektív hulladékgyűjtés
A KEOP-1.1.1/B/10-11-2011-0002 program keretében megvalósuló házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés megvalósításához ügynökségünk támogatást nyújtott, azonban a tartályok ürítésében nem vesz részt. A szelektív gyűjtőtartályokat az FKF Zrt helyezi ki, üríti. Kérdéseivel kérjük, hogy a 06-40-353-353 telefonszámon érdeklődjön.

• Kihelyeztek két hete hozzánk szelektív hulladéktárolókat. Kérdésem, hogy milyen gyakran viszik el a szemetet?
A kiírt pályázaton az FKF Zrt. a kedvezményezett. A projektgazdát érdemes keresni a szemétszállítással kapcsolatban, ők koordinálják az ezzel kapcsolatos feladatokat: 06-40-353-353

• Informatikai és nyelvi képzés
Magánszemélyek uniós támogatással megvalósuló informatikai, valamint nyelvi képzéséről a www.tudasodajovod.hu oldal ad tájékoztatást.

• Vállalkozói hitel:
Amennyiben támogatott hitelről szeretne érdeklődni, a www.mvzrt.hu című honlapot ajánljuk figyelmébe, melyen a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. teljes körű tájékoztatást nyújt.

Milyen pályázatok várhatóak?
Figyelmébe ajánljuk hírleveleinket (palyazat.gov.hu/hirlevel_feliratkozas), melyekre regisztrációt követően van mód feliratkozni.

Számít a véleményem az érintett a pályázatok tartalmának alakulásába?
A kiírási feltételeket a pályázati kiírás megjelenése előtt társadalmi egyeztetés keretében vizsgálják, amely mindenki számára nyitott. Az Új Széchenyi Terv honlapján történő regisztrációt követően tud hozzászólni a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokhoz.

A pályázati útmutatót kinyomtattam, de időközben többször módosult. Hogyan tudom a változásokat követni?
A pályázati dokumentáció változásairól, módosításairól – így a határidők változásairól is - minden esetben a honlapon megjelenő közlemény tájékoztatja az érdeklődőket. A módosításokban foglaltakat figyelembe véve, az azokban foglalt feltételek szerint lehet és kell benyújtani a pályázatot.
Felhívjuk figyelmét az RSS-szolgáltatására, amely beállítható a pályázati dokumentáció részét képező link segítségével. A szolgáltatással a pályázat közleményeit követheti anélkül, hogy rendszeresen kelljen weblapunkat látogatnia pusztán az új tartalmak ellenőrzése miatt. 

Mikor jelenik meg a kitöltőprogram egy adott pályázathoz?
Ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik előzetes információval a kitöltőprogram megjelenésének dátumáról. Kérjük, kísérje figyelemmel az alábbi linken megjelenő közleményeket, melyben értesülhet róla, hogy mikor kerülhet feltöltésre a kitöltőprogram. http://palyazat.gov.hu/kozlemenyek

Várható-e az adott pályázathoz kapcsolódó keret-emelés, tartaléklistások támogatása?
Amennyiben a pályázat során a kiírás feltételei teljesültek, azonban az adott konstrukcióhoz kapcsolódó, rendelkezésre álló keretet a beérkező pályázati igények meghaladják, a támogatási keretösszegen felül igényelt támogatások esetében tartaléklistára kerülnek a konstrukciók.  A tartaléklistára történő helyezést követően – amennyiben az adott konstrukció keretemelésére kerülne sor –nyilvános tájékoztatás jelenik meg a Magyar Közlönyben, továbbá az Széchényi 2020 honlapján.

« vissza a főoldalra

« vissza a hírekhez

« Oldaltérkép