• Civil Pályázati és Ösztöndíj Alap

  A Civil Pályázati Alap a szervezeti kapacitás megerősítésével a civil szervezetek szolgáltatási tevékenységét kívánja fejleszteni. Az Ösztöndíj Alap hátrányos helyzetű és marginalizált diákokat kíván segíteni középfokú tanulmányaik elkezdésében, vagy középfokú tanulmányaik folytatásában, abból a célból, hogy sikeresen befejezhessék azokat.

  Részletek
 • Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap (TPPA)

  A Pályázati Alapon belül összesen mintegy 2,8 millió svájci frankra (kb. 598,3 millió forintra) pályázhatnak az érdeklődők. A VÁTI Non-profit Kft. az NFÜ-vel és a Svájci Hozzájárulás Program Hivatalával egyetértésben a pályázati felhívást 2011. április 4-én módosította.

  Részletek
 • Projekt Előkészítési Alap

  A Projekt Előkészítési Alap (PEA) pénzügyi segítséget nyújt a második körben benyújtandó végleges projektjavaslat kidolgozására (pl. megvalósíthatósági tanulmányok, környezeti hatástanulmányok, stb.). A projekt előkészítés maximum 85%-ig finanszírozható svájci forrásból, amennyiben megítélik a támogatást. A társfinanszírozást a kedvezményezettnek vagy bármely harmadik félnek kell vállalnia. A társfinanszírozási arány meghatározása eseti elbírálás alapján történik, a végső döntést a svájci donor jóváhagyó levele tartalmazza. A költségek elszámolhatóak abban az esetben, ha azok a PEA keretében megítélt támogatásról szóló tájékoztatás és a Végleges Projektjavaslat benyújtásának dátuma között merülnek fel.

  Részletek